Cautare

61458 de rezultate pentru "rezultate examen definitivat educatoare2010 din iasi" (6.45 secunde)
Clubul CS Turnu Severin si-a definitivat cel de-al doilea stagiu de pregatire din aceasta vara, Marius Balau si compania urmand sa fie cantonati in statiunea Kranjska Gora, din Slovenia, in perioada 2-15 iulie.
"Nu s-au definitivat discutiile pe marginea Statutului.
Eva Valle Lagares este ultimul membru numit al cabinetului comisarului roman, din care mai fac parte doi romani, un francez, un german, un portughez, un spaniol si un finlandez.
"Desi deocamdata nu este nimic definitivat, lista alegerilor pentru Parlamentul European o va avea pe primul loc pe Anca Boagiu", au declarat pentru Mediafax surse din cadrul PD. ... Cel mai probabil, MIE va fi portofoliul la care Partidul Democrat va renunta", au spus sursele din PD.
Social-democratii constanteni inca nu si-au definitivat listele de candidati pentru Parlamentul European, termenul final de depunere a acestora fiind 4 aprilie.
Desi conduc la o crestere rapida a puilor, fainurile de acest tip, care se obtin din cadavrul ars al animalului, dauneaza grav sanatatii omului.
Acest proiect a fost definitivat inca de anul trecut. ... Descentralizarea administratiei face parte din strategia de reforma a administratiei elaborata de Ministerul Administratiei si Internelor. Din aceasta mai fac parte legea finantelor publice locale si legea de modificare a statutului functionarilor publici.
ANAF si-a definitivat metodologia de lucru cu societatile inactive. ... Proceduri simplificate Un contribuabil din aceasta categorie se poate afla in trei situatii tipice, pentru fiecare dintre aceastea existand proceduri distincte.
Ministerul Transporturilor va aloca o suma de 5 miliarde de euro pentru transporturi, din care 3,5 miliarde vor fi cheltuiti pentru infrastructura si material rulant pentru coridorul IV european, a declarat Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, citat de NewsIn.
Reprezentantii Fodului Monetar International au declarat, ieri, ca bancile-mama ale primelor noua banci straine din Romania au definitivat si au semnat, saptamana trecuta, scrisorile bilaterale de angajament, care confirma ca grupurile isi vor mentine expunerea totala pe Romania si vor respecta cerintele de capital pentru subsidiare.
Dupa sondaje repetate si indelungi discutii in cadrul filialei galatene a Partidului National Liberal, s-a decis ca, la alegerile locale din acest an, pentru functia de presedinte al Consiliului Judetului va candida secretarul de stat in Ministerul Internelor si Reformei in Administratie, Victor Paul Dobre.
Premierul a amintit ca executivul, in prima sedinta, cea din decembrie 2008, a modificat cadrul achizitiilor publice, care dupa aceea a fost definitivat la propunerea ministrului Berceanu.
In perioada imediat urmatoare va fi definitivat si proiectul privind regimul vamal si fiscal pentru marfurile comercializate in sistem duty-free.
Caravana are ca principale obiective cresterea gradului de informare in rindul populatiei active din mediul rural prin prezentarea beneficiilor, riscurilor si responsabilitatilor pe care le presupune aderarea Romaniei la Uniunea Europeana.
Selectionerul Romaniei, Victor Piturca, a definitivat ieri componenta lotului pentru turneul de pregatire de la Belek (Antalya), informeaza frf.ro.
Comitetul este format din reprezentanti marcanti ai publicitatii online de peste Ocean, printre ei numarandu-se George Stewart de la Yahoo!Music, Tom Bosco de la AOL Media Networks, precum si un mare numar de reprezentanti ai unor site-uri mari precum Weather.com, Verizon.com, Forbes.com, CNET, CNN sau Discovery.com.
Pana la sfarsitul saptamanii viitoare vom avea lotul definitivat 90%", a spus noul presedinte al Consiliului de Administratie al FCSB Au fost discutate si ultimile noutati din interiorul echipei nationale.
Leonard Orban a declarat ca va anunta dupa 1 ianuarie componenta Cabinetului sau, deoarece nu a definitivat procesul de stabilire a acestuia.
S-a definitivat proiectul de statut al PNL, a declarat purtatorul de cuvant al partidului, Varujan Vosganian, la finalul sedintei PNL.
Conducerea PNL a stabilit ca proiectul restructurarii trebuie sa fie definitivat in urmatoarele trei saptamani, pentru ca Executivul sa poata veni in Parlament cat mai repede, avand in vedere faptul ca bat la usa alegerile pentru Legislativul european.
google-analytics.com